De Budo sportschool van:
Eindhoven, Nuenen en Aarle-Rixtel

Hier vindt u alle informatie over wat wij u kunnen bieden op het gebied van verdediging,- vecht,- martial arts en conditiesporten. Wij zijn een budo sportschool voor jong en oud.

De kwaliteiten van Sportschool Verhoeven liggen op het gebied van budo sporten.

De Sportschool is opgestart door Mickel Verhoeven. Hij is een officieel gediplomeerde leraar met internationale Judo/ Jiu-Jitsu wedstrijdervaring en bekendheid en docent lichamelijke opvoeding en Judo geweest in het speciaal onderwijs (cluster 4). Daarnaast is hij ook werkzaam geweest in een jeugdinrichting. Momenteel wordt alle aandacht en tijd besteed in en aan de leden van de sportschool. Bovenal heeft hij affiniteit, plezier en ambitie in het overbrengen van budosporten aan jeugdige en volwassen sporters.

Sinds februari 2009 is Sportschool Verhoeven een feit, na enkele jaren met veel plezier Judolessen te hebben gegeven voor verschillende sportscholen was ik vastberaden om mijn eigen sportschool op te zetten.
In februari 2009 kregen wij ook de mogelijkheid om een Judo dependance van een andere sportschool over te nemen. Deze is gevestigd in de wijk Meerhoven. In september 2009 zijn we begonnen aan een 2e en 3e locatie in Nuenen en Aarle Rixtel. 
Naast Judo geven we lessen en trainingen in de sporten Jiu-Jitsu, zelfverdediging, Pancrase / MMA / Grappling en Kick-/Thaiboxen. Naast dit aanbod geven we rondom Eindhoven speciale (sport/ judo) lessen voor hen die een geestelijk en of lichamelijke beperkingen hebben.

Onze leraren / trainers & assistenten:

Mickel Verhoeven: Judo & special Judo / Jiu-Jitsu, Pancrase/ MMA/ Grappling en Boksfit (hoofdtrainer)
Maximiliaan Claus: Judo/ Jiu Jitsu (trainer zaterdag)
Bram Slippens: Judo (stagiair / invaller)
Stan Derikx (Assistent zaterdag)
Tess Niezing  (Assistente zaterdag)
Nick Niezing  (Assistente zdonderdag)

Re / Osu (gegroet in het Japans)